The Top 10 In Action Sports
01Bummed You Broke Your Board? Bet You Didn't Know You Could Make It Into A Guitar, Chair Or Even A Dog Bowl?!
02New York City Have Banned Bodyboarding! Yep, Really...
03Want To Escape Civilisation But Only Got Four Days Off? This Is Where You Need To Go…
049 Hilarious Letters From People Who Were Really Sorry They Drunkenly Stole Someone's Bike
05Fancy Surfing In Human Sh*t And Getting Beaten Up By Locals? This Is What The World's Famous Surf Spots Are Really Like...
06BOOBKHANA! The New Series From Ken Block Featuring Boobs, Polar Bears And Crazy Driving...
07A Backpack That's Also A Skateboard?! You Won't Believe How It Works...
08Warning: These Surfing Injuries Will Make You Vomit!
09What’s It Like To Live In Britain’s Biggest Indoor Skate Park? We Ask BMX Superstar Kris Kyle…
10There's a Reason Teahupo'o Is One Of The Most Dangerous Waves In The World...
With only 1 day to go before the actual event starts, the 31st edition of the RHL Weston Beach Race is ready and primed for race action.
Friday was an exceptionally busy day here at Weston with riders signing in opening first thing this morning with eager competitors in the queue well before 8am.
Media coverage was at full steam, starting early this morning with BBC Radio Bristol recording a live feed riding along the start straight here at Weston. ITV filmed the Dave Thorpe Honda academy training day for tonights West Country news and to finish a packed media and press day, BBC TV broadcasted live from the beach this evening for their main news programme at 6pm.
Walking with the wounded held a charity walk raising funds and awareness for both the re-training and re-education of wounded servicemen and women with the aim of helping them find long term employment after they have left the Armed Forces.
To make a donation please visit www.walkingwiththewounded.org.uk
What a day here at Weston," said Gareth Hockey of RHL Activities. "From early this morning we've been flat out finishing off the circuit which looks magnificent. We had both ITV and BBC broadcast from the beach and we also had the "Walking for the wounded" track walk. Dave Thorpe and Paul Winrow hosted academy training days which were a huge success, so all in all a very memorable day."
Full Schedule for weekend:
Saturday 12th October – Race Day
10.00 – 11.30 125/250F Duration 1.5hrs
12.00 – 13.15 Youth 65cc Duration 1.25hrs
14.00 – 17.00 Adult Quad & Side Car Duration 3hrs
17.30 Award Ceremony
Sunday 13th October – Race Day
09.30 – 10.45 Hawk Youth Quad Ra Duration 1.25hrs
11.15 – 12.30 Hawk 85SW and 85BW Duration 1.25hrs
13.30 – 16.30 Hawk Solo Duration 3hrs
17.00 Award Ceremony
Full information about RHL Activities Weston Beach Race can be found at www.rhlactivities.com